Home / Konuk Yazarlar / Genel / TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ’NİN PARTİLİ ÜYELERE DUYURUSU

TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ’NİN PARTİLİ ÜYELERE DUYURUSU

whatsapp-image-2017-01-19-at-20-09-09-1

Çok değerli Yurtsever Arkadaşlarım; Partimizin mümtaz üyeleri,

Türkiye Birlik Partisi’ne her gün yeni katılımlar oluyor ve örgütleniyoruz. Partimiz gün geçtikçe büyüyor. Bu konuda tüm yurtsever arkadaşlarımı kutluyorum.

Bundan böyle partili arkadaşlarımızın partimize yaraşır sözlü ve yazılı davranışlarında daha dikkatli, daha duyarlı olmaları çok önemlidir.

Türkiye Birlik Partili Yurtsever arkadaşlarım vatanını, milletini sevdiği gibi hoşgörülü ve sevecen olduğuna inancımız tamdır.

Türkiye’mizde yaşayan her yurttaşımız bizim kardeşimizdir. Hangi görüşten olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun bizim öz değerlerimizdir. Biz birleştirici bütünleştirici bir partiyiz. Öyle de olmaya devam edeceğiz.

Kindarlık ve ötekileştirmek bize yakışmaz. Ülkemizin Birliğe, beraberliğe, kardeşlik duyguları içinde kenetlenmeye ihtiyacının olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bunu unutmayalım.

Günlük davranışlarımızda ve gerekse sosyal medya üzerindeki yazışmalarımızda öz Türkçe’mizle anlaşılır bir dille yazışmalı ve argoya kaçmadan, kimseyi incitmeden partimizin çatısı altına davet etmeye özen göstermeliyiz.

Bizim sosyal medyadaki yazı ve paylaşımlarımız bizim yüzümüzün aynası olmalıdır. Kardeşlik duygularıyla birbirine bağlı olan, geleneklerine bağlı bir millet olduğumuz unutulmamalıdır.

Bu vesile ile tüm yurttaşlarımıza HAYIR’lı gelecek günler temenni ediyorum.

Enderin Saygılarımla,

16.03.2017

Hüseyin Ekici

Türkiye Birlik Partisi Genel Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir