Home / Konuk Yazarlar / Genel / TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ’NİN 10 KASIM MESAJI

TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ’NİN 10 KASIM MESAJI

devrimlerin-kaldigi-yerden

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 136 Yaşında

79 YILDIR HASRETİZ SANA ATATÜRK

Büyük Atatürk yurt içinde ve dünyanın her yerinde anılıyor. Her ne kadar ulusça kıymetini tam anlamasak da Atatürk’e en çok saygısızlık yapan, hakaret eden Arap Vahabi zihniyetli düşünceyi zorla kabul ettirmek isteyenler her zorda kaldıklarında Atatürk’e sarılmak zorunda kalıyorlar.

Atatürk’ün Türk Milletine en yakışır yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu defalarca söylemesine karşın kurduğu parti içinde bulunan işgalciler zaman zaman Atatürk ve Cumhuriyete ihanet etseler bile sıkıştıklarında en büyük Atatürkçü olabiliyorlar.

Atatürk devrim ve ilkeleri yerlerde sürünmektedir. Cumhuriyet Rejimi yerine tek adam rejim ve diktatörlüğü Anayasal haline getirilmiştir. Siyasal İktidar ve Muhalefet partileri eliyle, ihanet edilerek hem gelecek kuşakların ve hem de vatanın geleceği ipotek altına alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti çok kötü yönetilmektedir.

Bu gidişatı şikâyet edebilecek bir merci kalmamıştır. Hukuk guguk olmuş, adalet adimit olmuş vaziyette. Yasama, yürütme, yargı tek adam eline geçmiş astığı astık kestiği kestik birileri başımızın üstünde tepinmektedir. Senin kazanımlarını ganimet olarak ele geçirip har vurup harman savurmaktadırlar. Haramzadelerin elinde ülke inim inim inlemektedir.

Büyük Atatürk, derdimiz çok büyük. Şikâyetimiz elbette sana değil. Sana layık olamayan bizleriz. Senin yolundan ve sözünden çıkan bizleriz. Bu cefayı da kötülüğü de hak etmiş bir millet haline dönüştük. Milleti birbirine düşman kamplar haline getirmek isteyen iktidarıyla, muhalefetiyle, halkıyla birlikte sana layık olamadık.

Hep alışılagelmiş bir sözümüz oldu sana. “Atam sen rahat uyu, izindeyiz” Diyerek hem yalan söyledik, hem bühtan eyledik, hem de utanmadan tekrar tekrar bunları halkın gözünün içine bakarak, bu güne kadar tekrar edip geldik. Sana ve şehitlerimize ihanetin en büyüğünü yapan hainler olduk.

Bizi bağışla Büyük Atatürk. Sana layık olamadık. Sana ayyaş mı demedik, dinsiz mi demedik, Senin için Türk değil bile dedik. İnsan olmayı hak etmedik. Kem sözlüler ve susanlar senin koltuğunda oturmaya devam ediyorlar.

Türkiye’nin; çağdaş dünyada saygın, onurlu yerine almak üzere bir avuç yurtseverler olarak senin aydınlık yolunda yürümeye ant içtik.

“Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözün bize ışık tutmaya devam edecektir. Seni minnet ve saygıyla anıyoruz Büyük Atatürk.

09.11.2017

Hüseyin EKİCİ

Genel Başkan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir