Home / Konuk Yazarlar / Genel / TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ İLK DESTEKLEYEN PARTİDİR

TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ İLK DESTEKLEYEN PARTİDİR

thumbnail_4

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne meclis dışındaki siyasi partilerden biri olarak destek veriyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk Milleti, yedi bin yıllık tarihinin en zor döneminde dünyanın en görkemli devrim hareketini gerçekleştirmiştir. Tüm Dünyanın Türk Mucizesi olarak kabul ettiği bu olay, yalnız Türk Milleti için değil, bütün ezilen mazlum milletler için de bir özgürlük davası, kurtuluş yolu ve ümit kaynağı olmuştur.

Türkiye Birlik Partisi olarak Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ün izindeyiz. Onun ilke ve inkılaplarının yılmaz bekçileriyleyiz. Bu uğurda canımızı vermekten asla ve kata tereddütte düşmeyiz. 15 Temmuzda Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkmak için ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. 20 Temmuzdan sonra demokrasimiz üzerine konulan baskıyı kaldırmak için de ne gerekiyorsa onu yapacağımızdan hiç kimse kuşku duymamalıdır.

Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun Demokrasi yürüyüşünü destekliyor bu yürüyüşe iştirak edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Saygılarımla

 HÜSEYİN EKİCI

TÜRKİYE BIRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir