Home / Konuk Yazarlar / Genel / CHP İKTİDARA KOŞUYOR

CHP İKTİDARA KOŞUYOR

Hüseyin EKİCİ

Türkiye Birlik Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı

5 Eylül 2020

CHP’nin selpak gibi kullanıp attıkları partinin taşıyıcı kolonları olarak görev yapan birkaç isimden örnek verelim. İsimlerin tamamı bunlar değil elbette. Bu isimlerin tümü tu kaka ama Genel Başkan ve ekibinin hiç mi suçu yok? Tasfiye edilenlerin tamamını yazmaya kalkışsak sayfalar yetmez.

TU KAKA OLAN BÖLÜCÜ CHP’LİLER

Bülent ECEVİT (Lakabı Bir Bölen idi), Mahmut ÖZDEMİR (Rahmetli oldu), Muharrem İNCE, Hüsnü BOZKURT, Haluk PEKŞEN, İlhan CİHANER, Aytuğ ATICI, Tolga YARMAN, Öztürk YILMAZ (Yenilik Partisini kurdu), Emine Ülker TARHAN (Anadolu Partisini kurdu kapandı), Zülfi LİVANELİ, Yaşar Nuri ÖZTÜRK (Halkın Yükseliş Partisini kurdu. Rahmetli oldu), Gaye USLUER, Aylin NAZLIAKA (Atatürkçü olması ihraç nedeni oldu, hukuk davası ile geri döndü), Selin Sayek BÖKE, Eren ERDEM, Barış YARKADAŞ, Fikret ŞAHİN, Atilla KART, Nurhayat ALTACA, Mahir POLAT, Aysu BANKOĞLU, Ali Mahir BAŞARIR, Zeynel EMRE, Murat BAKAN, Handan TOPRAK (Avcılar Belediye Başkanı), Ali Haydar HAKVERDİ, Haluk KOÇ, Fikri SAĞLAR, Namık HAVUTÇA, Süheyl BATUM, Nur SERTER, Şafak PAVEY, Melda ONUR, Umut ORAN, Rıza TÜRMEN, Birgül Ayman GÜLER, Haydar AKAR, Malik Ecder ÖZDEMİR, Yaşar TÜZÜN, Aykut ERDOĞDU, Mehmet Ali ÇELEBİ, Dursun ÇİÇEK, Şahin MENGÜ, Ali Rıza ÖZTÜRK ve daha niceleri….
Bu isimlerin yerine kimleri atadı, kimleri seçtirdi? İktidar olmak isteyen parti “Çay geçerken at değiştirir mi?”

DOSTLARIMIZ DEDİKLERİ SİYASİ PARTİLER VE SİYASETÇİLER İLE İKTİDAR OLMAYI HEDEFLİYOR :
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dostlarını(!) Tek tek saymaya gerek var mı?

Bir Bektaşi Fıkrasıyla devam edelim.
Bektaşi Babası çıkınını sermiş yere açmış şarabını yavaş yavaş demleniyormuş. Yoldan geçen bir din adamı hoca efendi bunu görüp hiddetlenmiş.
-“Bre adam utanmaz mısın, Allahtan korkmaz mısın? Padişah efendimiz(4. Murat) şarabı yasakladı sen ne cüretle açıktan içersin” demiş.
Bektaşi babası gayet sakin şekilde “Hoca hazretleri hele bir gel biraz sohbet edelim. Bana da öğret bildiklerinden sevap işlersin” demiş.
Hoca efendi gelmiş, biraz nasihat ettikten sonra Bektaşi Babası “Hoca efendi görüyorum ki sen Allah’ı çok seviyorsun, Allah için verilecek ikramı da çevirmezsin değil mi “ demiş.
Hoca efendi “Allah için gelen geri çevrilir mi? Elbette yerine getiririm” demiş.
Bektaşi Babası “O halde Allah için sana bir dolu veriyorum buyur iç” demiş.
Hoca mecburen peki deyip içmiş. Aradan biraz zaman geçmiş hocanın kafası hafif dumanlanmış. Bektaşi’ye dönmüş hele Allah için bir daha ver demiş. Bektaşi bir iki derken hoca tam sarhoş olmuş. Zaptiyeler bunu görmüş, Bektaşi ve Hocayı almış Kadı’nın huzuruna çıkarmışlar. Kadı Hocayı tanımış hiddetlenmiş. Hoca efendi bilmez misin ki şarap dinimizce günahtır. Neden içtin diye çıkışmış. Hoca’yı nezarete atmışlar. Bektaşi babası Kadı Efendi ben sizin dininizden değilim bana günah yok demiş. Ben gideyim deyince tamam sen çık demiş. Bektaşi babası geri içeri girmiş. Kadı Efendi “ben Müslüman olayım Hoca efendiyi affedin, hem beni Müslüman ettiğin için sevap kazanırsın.” Demiş. Kadı düşünmüş sevap kazanmak için kabul etmiş.
Bektaşi Kelimeyi Şahadet getirmiş Hoca da serbest kalmış.
Dışarı çıkınca hoca Bektaşi’ye “bu nasıl oldu ikimizde serbest kaldık” diye sormuş.
Bektaşi “Gâvur oldum kendimi kurtardım, Müslüman oldum seni kurtardım hocam” demiş.

KISSADAN HİSSE

Muharrem İNCE Partisini kurtarmak için GÂVUR olup yollara düşüyor, önce partisini kurtaracak ki Devleti kurtarsın Müslüman olsun. Ama CHP parti merkezi yanlıları ver yansın ediyorlar. Hatta küfrün bini bir para….

Öztürk YILMAZ, Ardahan’dan aday oluyor, köy köy geziyor Milletvekili seçiliyor. Birkaç dil bilen Büyükelçi Öztürk Yılmaz CHP ye Genel Başkan Yardımcısı yapılıyor. Öztürk Yılmaz, Partisine aday yapılıp, seçilecek yerlerden Milletvekili veya yönetici seçilen diğer kişilerin CHP ile ilgisi olmayan insanlardan oluştuğunu, atandığını görüyor ve itiraz ediyor. Vay sen misin bunu dile getiren partisinden ihraç ediliyor. Görüyor ki, partisine yaranmak için gâvur(!) da olsa CHP Genel Başkan ve etkili yetkililere yaranmak mümkün değil. Önce ihraç ediliyor ve tu kaka GAVUR(!) ilan ediliyor.

Öztürk YILMAZ kendi kendine İkinci bir GÂVURLUK(!) yapıyor YENİLİK PARTİSİNİ kuruyor. Yollara düşüyor Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti kuruluş ayarlarına geri getirebilir miyim çabasını sarf ediyor.
Hikayemiz burada bitmedi, devam edeceğim…

Türkiye Birlik Partisi’ni tekrar kurup faaliyete geçtiğimizde bize söylenen sözler, hakaretler, utanmadan kimler tarafından finanse edildiğimize kadar yemediğimiz ağıza alınmayacak sözlerle bizi epey benzettiler.

Allah aşkına CHP yöneticileri bunun için mi oradalar. Siz Atatürk’ün çizgisinden partiyi çıkarmadınız da bu kadar siyasetçiyi kovarak, hakaret ederek ne diye partiden uzaklaştırdınız? 1950 den buyana çizginizden saptınız. Gerçek CHP yeniden çizgisine oturursa bütün Atatürkçüler ve Cumhuriyetçiler tekrar Kuvayı Milliye’den gelen CHP sine kavuşacaktır. Herkes hizmetkar olmaya razıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir