Home / Konuk Yazarlar / Genel / TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRIYI KINADI

TÜRKİYE BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI HÜSEYİN EKİCİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRIYI KINADI

• Bu saldırı Sayın Kılıçdaroğlu’nun şahsında Türk Milletine yapılmıştır.
• Kızgın Demiri ısıtanlar Şehit evlerinde soğutmaya kalkışmasınlar.
• Demokrasiyi içine sindiremeyenler Tek Adam Diktatörlüğünü sürdürmeye devam edeceklerdir.

Ankara Çubuklu İlçesi Akkuzu Mahallesine Şehit haberi gelince kor bir ateş düşmüş, yürekleri dağlamıştır.
Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı Hakkari’de Terör Örgütlerince Şehit edilmiş, şehit cenazesine taziyede bulunmak üzere gelen Kemal Kılıçdaroğlu ne hikmetse gelen binlerce vatandaş arasından hedef tahtasına oturtulmuş ve saldırıya uğramıştır.
Şehidimize ve diğer şehitlerimize rahmet diliyor, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türkiye’ye başsağlığı ve sabır diliyorum.
Bu menfur saldırıya maruz kalan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

SUÇLU KILIÇDAROĞLU MU?

Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alıp, Terör Örgütleriyle pazarlığa oturup, Diyarbakır Mitinginde Kürdistan’dan bahsedip, Terör Örgütlerine övgü yağdıran, Terör Örgüt başının mesajını halka okutturan, Terör Örgütü başından övgüyle bahseden, Fetö’ye hitaben “Bitsin bu hasret, dön gel artık” diyen, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” diyen, “Ne istediler de vermedik” diyen siyasal iktidar başkan ve yöneticileri değil miydi?

Kılıçdaroğlu elbette iyi bir muhalefet yürütemedi. Her daim gördük ki gerçek anlamıyla ne bir Atatürkçü, ne de bir Cumhuriyetçi olabildi. Atatürk’e ve Cumhuriyete sarılmak yerine Sağ siyasal eğilimden gelen siyasetçilere sarılarak onlardan medet umar oldu. Türkiye’ye musallat olan gericiliğe karşı onları püskürtecek bir strateji çizemedi.

Siyasal İktidar her zaman beceriksiz muhalefetten güç alır ve güçlenir.

KILIÇDAROĞLU işte o beceriksiz muhalefetin başında bulunan bir Genel Başkan.

SİYASAL İKTİDAR ise, tam bir Din Taciri gibi davranıp Teokratik Rejime geçme yollarını arayıp, aralayan TÜRKİYEYİ tipik bir Ortadoğu Devleti yapmak için Ortadoğu iklim ve kültürünü aşılayıp Türk Milletini birbirinden ayrıştıran, kutuplaştıran dindar ve kindar bir nesil yaratmaya çalıştı ve başardı da.

ŞEHİT haberleri ne ana muhalefetin yarattığı bir şey, ne de gariban, yoksul Türk Anne ve babaların zorluklar içinde yetiştirdiği çocuklarının istedikleri bir durumdur.

Suçlu aranacaksa milleti birbirine düşman eden, dini siyasete alet edip ayırımcılık yapan, kendi ailesine ve yandaşlarına devletin tüm olanaklarını peşkeş çeken, fakir fukarayı bir dilim ekmeğe, bir kuru soğana muhtaç eden siyasal iktidardır.

TEK ADAM DİKTATÖRLÜĞÜNE SEVİNMESİNLER

Son Yerel seçimler göstermiştir ki Türk Milleti bağımsızlığını, insan olmanın onurunu biat ederek tek adam diktatörlüğüne bağlamayacağını göstermiştir.
Yerel Seçimler beceriden yoksun muhalefet partilerinin başarısı değildir.
Yerel seçimler Tek adam diktatörlüğü heveslisi siyasal iktidarı reddetme isteğidir.

Siyasal iktidar biliyoruz ki yerel yönetimler ve özellikle büyük kentlerdeki büyük rantları kaybetme üzüntüsü ve şokunu yaşamaktadırlar. Yandaşlarını besledikleri muslukları kaybetme sıkıntısını yaşarken, bunların yerine ikame edebilecekleri büyük kaynakları yaratacak yeni bir güç oluşturma bilgi ve becerisine sahip değiller.

Ganimet olarak gördükleri fabrikaları, devlete ait tüm kurumları yandaşlara satıp savurup elden çıkarıp talan eden, ülkeyi fukaralaştıran bir siyasal iktidarın geriye dönüşümü oldukça zordur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruluş ayarlarına yeniden dönmek zorundadır. Bunun panzehri ATATÜRKÇÜ, CUMHURİYETÇİ, LAİK, HALKÇI, ULUSALCI, ÜNİTER VE TAM BAĞIMSIZ DEVLET bir olmaktan geçer.
Gerisi kaostur, tufandır, boştur.

21.04.2019

Hüseyin EKİCİ
Genel Başkan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir